Nieuwe lijsttrekker Bert Ceulemans

Op 14 oktober zijn er opnieuw gemeenteraadsverkiezingen.Samen neemt alvast een stevige aanloop. De 40-jarige Bert Ceulemans uit de Moorsemsestraat is kersvers lijsttrekker van de partij. De leden van Samen schaarden zich unaniem achter Bert.

Vernieuwing én ervaring gaan zo hand in hand.  Want Bert Ceulemans debuteerde reeds in 2001 in de gemeenteraad en zetelt dus inmiddels 17 jaar ononderbroken in de raad. Met een pak dossierkennis is hij de juiste keuze om de lijst Samen naar een nieuwe toekomst te leiden.

Bert heeft al bewezen dat hij met zijn gedrevenheid en visie voor een ongelofelijke dynamiek kan zorgen voor onze gemeente.

De lijsttrekker van de vorige verkiezingen, oud-burgemeester/ schepen Roger Verduyckt, geeft hiermee de fakkel door aan de jongere generatie. Verduyckt reageert tevreden: “Bert is een man met een hart voor Begijnendijk-Betekom. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat hij zich voluit zal inzetten voor de bevolking. Zelf wil ik mijn vertrouwen onderstrepen door als lijstduwer te fungeren. De lijst Samen zal meer dan ooit een uitgebalanceerd team zijn dat paraat staat voor de volgende jaren!”