ROB-tv Vertelling met Rob Vanoudenhoven

De zomer komt eraan en voor ROB-tv staan er deze zomer voor de eerste keer de ROB-tv Zomervertellingen op het programma.

Op dinsdag 20 augustus 2019 vindt een editie van deze Zomervertellingen plaats aan de Molenberg te Betekom. Rob Vanoudenhoven zal er vertellen over zijn leven, werk en avonturen.

Rob Vanoudenhoven, Wie kent hem niet.  Zijn eerste 50 jaar op deze planeet.  Hem laten vertellen over zijn leven, werk en avonturen. Over XII stielen en XIII ongelukken. Over altijd ja zeggen en proberen te “overleven”. Over ”Who the fuck is Rob Vanoudenhoven”, waarmee hij zichzelf tegen wil en dank op de kaart heeft gezet in het medialandschap. Over hoe zijn eigen programma, de” XII werken van Vanoudenhoven” zijn leven ondersteboven heeft gehaald. Over de vork en de steel in zijn leven in dat “medialandschap”. Ups en downs, lief en leed, vriend en vijand, berg en dal, top en flop. Maar ook hoe mooi en leerrijk die eerste 50 jaren zijn geweest. Ga met hem maar eens op een terras zitten…. Nu wil hij het eindelijk delen, in de zaal. Met iedereen.

Brouwerij Breda trakteert iedere bezoeker op een heerlijk biertje.

Iedereen is welkom vanaf 19u, de show start om 20u en duurt ongeveer een uurtje. Bij mooi weer vindt de Vertelling plaats in open lucht en breng je best je eigen stoeltje mee. Bij regenweer is er een alternatieve binnenlocatie voorzien.

Toegang is volledig GRATIS voor jong en oud.