Horeca, zorg, politiek : ten dienste van mensen is de leidraad. Frank Cloots op lijst Samen

Samen, de lokale partij voor Begijnendijk-Betekom, wordt opnieuw versterkt met een extra kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van dit najaar.
Frank Cloots (47) genoot aan een hotelschool een opleiding als kok en kelner, en bouwde daarna in die jobs een ruime ervaring op in de horecasector.Zo was hij o.a. actief in gekende zaken als ‘t Wit Toreke en het Kasteel van Nieuwland in Aarschot.

Een vijftal jaar geleden gaf hij echter zijn beroepsloopbaan een opvallende wending. Hij stapte namelijk over naar de zorgsector, waar hij – als huishoudhulp en zorgkundige bij het OCMW – oudere en zwakkere mensen tracht te helpen.

Frank ClootsFrank Cloots: “Een andere werkomgeving, maar in essentie draait het om hetzelfde: dagelijks tussen de mensen, ten dienste staan… Ook in de politiek wil ik die lijn doortrekken. Neem bijv. de problematiek van de vergrijzing, ik wil mee mijn schouders zetten onder nog betere ouderenzorg in eigen gemeente.

Maar ook thema’s als mobiliteit, jeugd, veiligheid en sport liggen me nauw aan het hart. Ik wil ook dat er nagedacht wordt over een stop op de appartementenbouw die nu snel open ruimte en groen inneemt. En zo zijn er nog wel items die ik wil aankaarten, vandaar mijn beslissing om niet aan de zijlijn te blijven.

De keuze voor Samen lag voor de hand: een ongebonden, plaatselijke partij lijkt me de beste optie om – met open geest en een gevarieerde ploeg – aan een mooie toekomst voor Begijnendijk-Betekom te werken.”