Eindejaarsfolder 2023

Beste inwoners

We zitten op minder dan een jaar van het einde van de legislatuur. Dat wil zeggen dat er geen wijzigingen aan de meerjarenplanning meer mogelijk zijn en dat alle budgetten vastliggen voor het volgende jaar.
Kortom, in 2024 rest ons alleen nog uit te voeren wat er gepland is.

Het ideale moment om jullie een overzicht te geven van onze belangrijkste verwezenlijkingen en wat er volgend jaar nog op ons programma staat. De lijst met realisaties is omvangrijk en dat is te danken aan het harde werk van zowel het bestuur als de administratie. Ik wil dan ook mijn waardering uitdrukken aan iedereen die de afgelopen jaren meegeholpen heeft om onze gemeente verder uit te bouwen.

Onze partij heeft zich de afgelopen vijf jaar ten volle gefocust op de realisatie van diverse projecten in alle domeinen. Alle keuzes werden afgewogen naar noodzaak en financiële haalbaarheid. De schuldgraad van onze gemeente behoort eind 2023 tot één van de laagste van Vlaanderen.

Volgend jaar is een verkiezingsjaar en met onze ploeg Samen-CD&V zullen wij ons ten volle blijven inzetten voor alle inwoners van de gemeente.

In deze eindejaarsfolder zetten we graag onze verwezenlijkingen in de kijker. Veel leesplezier.
Samen-CD&V wenst u en uw familie een gezond en gelukkig nieuw jaar. Dat 2024 een mooi jaar mag worden!

Bert Ceulemans, burgemeester

Onze eindejaarsfolder kan u hier downloaden :