Infomarkt fietssnelweg Aarschot-Lier

De fietsostrade F104 Aarschot-Lier wordt een fietsostrade van 29 kilometer lang die Lier, Berlaar, Heist-op-den-Berg, Begijnendijk, Herselt en Aarschot met elkaar verbindt. Deze route loopt langs of parallel met het spoor en doorkruist dorpscentra, stationspleinen, velden en bossen.

Momenteel is deze fietsostrade nog niet in zijn definitieve vorm befietsbaar. De komende jaren wordt er verder gewerkt aan de uitwerking en realisatie van de fietsostrade F104.

Ondertussen zijn de ontwerpplannen voor de fietssnelweg F104 in Begijnendijk, Herselt en Aarschot klaar. Daarom nodigen het provinciebestuur Vlaams-Brabant en de lokale besturen van Begijnendijk, Herselt en Aarschot jou graag uit om deze plannen te bekijken.

Dat kan tijdens de infomarkt die plaatsvindt op donderdag 25 april 2024 van 16.30 tot 21.00 u in GBS De Puzzel te Begijnendijk. Inschrijven is niet nodig.

Tijdens deze infomarkt zijn de medewerkers van het provinciebestuur Vlaams-Brabant en de lokale besturen aanwezig om de plannen uit te leggen en jouw vragen te beantwoorden. Zit je nu al met een vraag? Dan kan je hun contacteren via fiets@vlaamsbrabant.be