Jolien van Gilse

Geboren 27/01/1992

Adres: Werchtersesteenweg 19A

Alleenstaand met één dochtertje

Bediende-verkoopster in een outdoor kledingzaak en in bijberoep ook actief in de  sector van voedings- en verzorgingsproducten

 

 

Van waar kent u Jolien?

Jolien is opgegroeid in een groot gezin in de Vijversstraat. Ze is verschillende  jaren actief geweest in Chiro Begijnendijk.

Jolien is echt een bezige bij. Naast haar job en bijberoep vindt ze nog tijd om te gaan joggen, helpt ze soms mee in een mobiele pub en houdt ze er een uitgebreid sociaal leven op na.

Waarvoor wil ze zich engageren?

Als jonge moeder is Jolien begaan met verkeersveiligheid. We moeten  dringend werk maken van een mobiliteitsplan waarin zwakke weggebruikers  centraal staan.

Daarnaast moet onze lokale economie dringend wat meer  ondersteund worden, niet alleen omdat het de levendigheid van de dorpskernen verbetert, maar ook omdat het logisch is dat je een appel hier bij ons van de boom plukt en niet van de andere kant van de wereld laat overvliegen.

Jolien is iemand die zich bekommert om de wereld om haar heen.  Zo is ze begaan met dierenwelzijn en steunt ze elk duurzaam initiatief dat het milieu ten goede komt. De plastic afvalberg is een probleem van iedereen.