Samen voor een fris beleid!

Heeft u zich ook al eens afgevraagd of onze gemeente op dit ogenblik wel op de best mogelijke manier bestuurd wordt?

Bij Samen stellen we ons continu deze vraag. Wij vragen ons continu af wat er beter, duurzamer of goedkoper kan en dit doen we over alle mogelijke onderwerpen: verkeersveiligheid, milieu, dorpskernvernieuwing, bestuur, onderwijs, openbare werken, ouderzorg, jeugd- en sportbeleid, cultuur, noem maar op.

Onze ploeg bestaat dan ook uit de meest verscheiden groep enthousiaste personen, van jong tot oud, en van links tot rechts op het politieke spectrum. Wij hebben geen banden met enige nationale partij, wat ons de vrijheid geeft om onze aandacht volledig op onze gemeente te concentreren, zonder dat we gedwongen worden om nationale programma’s, die lokaal geen steek houden, toch vorm te geven.

Wat ons verenigt is een diepgewortelde liefde voor onze gemeente en met de balpen (zie brievenbus) willen wij samen met u onze belofte voor een betere en ambitieuzere toekomst voor Begijnendijk-Betekom onderschrijven.

Ons Samen team bestaat voor een belangrijk deel uit beloftevolle nieuwelingen, maar heeft tegelijk ook heel wat personen aan boord die op een jarenlange politieke ervaring kunnen steunen en die echt elk radertje van ons gemeentelijk apparaat kennen.

Met deze gezonde mengeling van talenten garanderen wij u dat we onze gemeentelijke werking met een frisse en montere kijk kunnen bekijken en eventueel bijsturen, zonder dat het een wild avontuur wordt.

Met Samen hebt u de beste garantie voor een fris en degelijk beleid.

Werkgroep verkiezingen:
V.l.n.r.: Fred De Keyser, Roger Verduyckt, Maggie Thielemans, Frank Cloots, David Dupont, Greta Vandenbroeck , Tom Van Esse, Jolien van Gilse, Hugo Donckers, Bert Ceulemans