Lijkt het jou wel wat om het verenigingsleven wat beter te leren kennen en samen met andere inwoners de vakantie op een leuke manier in te zetten? Wees dan zeker van de partij tijdens de derde editie van Midzomer! Deze kijk- en doedag vindt plaats op zaterdag 22 juni 2019 vanaf 13.30 u aan sportcentrum De Tumkens te Betekom.

De dag gaat van start om 13.30 u met de ondertekening van het charter ‘Gezonde Gemeente’. Nadien kan je doorlopend kennismaken met de plaatselijke verenigingen. Om 18.00 u worden de jeugdkampioenen in de bloemetjes gezet en omstreeks 19.00 u staan Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona van de nieuwe Ketnetsensatie ‘#LikeMe’ op het podium. Deze show boordevol dans en hedendaagse versies van tijdloze hits wordt niet alleen voor de kids, maar ook voor de ouders en grootouders een hele belevenis! Tussen 20.00 en 21.00 u worden de volwassenen sportkampioenen gevierd. De avond wordt afgesloten met een optreden van een leuke coverband.

Nodig wat familie, buren of vrienden uit om samen te genieten van een gezellig en leerrijk evenement met foodtrucks, drankstanden, een lounge terras en heel wat fun voor de kids. Iedereen is van harte welkom! Deelnemen is gratis!